Syyskauden alkuun mahtui retkiä, johtajakoulutusta ja kisamenestystä

LeKon syyskausi on päässyt hyvään vauhtiin. Tässä pieni kuvakooste alkusyksyn tapahtumista:
Lokakuun alussa oli sudenpennuille ja ensimmäisen vuoden seikkailijoille suunnattu partiotaitokilpailu Kuninkaallinen Pinkki. LeKosta kisassa oli mukana huimat viisi ryhmää.

 

Kuva: Irina Kuoksa

 

Kuva: Katri Koistinen

 

Kuva: Katri Koistinen

 
 

Partiotaitokilpailu Espoon Punaseen osallistui syyskuussa ennätysmäärä LeKolaisia, lähes 20 kisaajaa ja järjestäjää. Kaksipäiväisessä kilpailussa testattiin muun muassa suunnistus-, ensiapu- ja nikkarointitaitoja, pääsipä osa kisaajista näyttämään taitonsa pienkaivurin ajamisessa. LeKo saavutti kisassa historialliset kaksi kultasijaa: Den Lilla Söta Delfiner (kuvassa) punaisessa sarjassa ja Tuuri&Taito kultaisessa sarjassa.

 

Kuva: Ella Kaidesoja

 

Johtajien alkusyksyyn mahtui johtajuusseminaari Johtajatulet Evolla, johtajiston oma syksynaloitusretki Nuuksioon sekä Pääkaupunkiseudun partiolaisten yhteinen Supersemma. Viikkotoiminnan pyörittämisen vastapainoksi johtajien on tärkeää päästä vaihtamaan ajatuksia muiden johtajien kanssa, kehittämään omia johtajuustaitoja ja nauttimaan omasta ajasta.

Kuva: Annukka Debenjak-Ijäs