LeKo on saanut uudet viralliset säännöt

 

LeKo vahvisti kevätkokouksessaan lippukunnan uudet viralliset säännöt. Säännöt astuivat voimaan 18.3.2021. Merkittäviä poikkeuksia vanhoihin sääntöihin eivät uudet säännöt sisällä. Merkittävimmät uudistukset koskevat jäsenlajeja.

Uudet jäsenkategoriat, perhepartiojäsen sekä kannatusjäsen, vahvistettiin. Perhepartiojäseneksi voidaan hyväksyä kalenterivuoden aikana 6 vuotta täyttävä tai nuorempi henkilö sekä hänen kanssaan toimintaan osallistuva aikuinen. Kun lapsi täyttää 7, hän siirtyy lippukunnan nuorisojäseneksi ja hänen kanssaan toimineen aikuisen perhepartiojäsenyys muuttuu kannatusjäsenyydeksi hänen oman suostumuksensa mukaisesti. Aikuinen voi myös hakea varsinaista jäsenyyttä.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityiset henkilöt ja oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa.

Muut jäsenlajit säilyivät ennallaan. Edelleen nuorisojäseneksi voi liittyä vähintään 7-vuotias ja varsinaiseksi jäseneksi vähintään 15-vuotias henkilö

Katso lippukunnan uudet säännöt täältä! UUDET SÄÄNNÖT