Lekolaiset myyvät partiolaisten adventtikalentereita

Leppävaaran Korvenkävijöiden partiolaisilta voi ostaa perinteisiä adventtikalentereita 15.10.-5.12.2021. Kalenterimyynti on lippukunnallemme tärkeä varainkeruun kampanja, jossa olemme tänäkin vuonna innolla mukana.

Kalenteriluukkujen päivittäinen avaaminen johdattelee yllätyksien kautta tunnelmalliseen jouluun. Vuonna 2021 ensimmäinen adventtisunnuntai osuu jo marraskuun 28. päivälle, eli tänä vuonna adventtikalenterin ostajat saavat ottaa varaslähdön luukkujen avaamiseen. Tämän vuoden kalenteri on Christel Rönnsin käsialaa ja hurmaa yhteisöllisellä joulutunnelmallaan. ”Halusin kuvata lähiön rentoa naapuritunnelmaa parhaimmillaan. Pidän sekä koirista että hevosista, joten halusin sisällyttää molempia kuvaan.”

Lekolaiset kiertävät mahdollisuuksien mukaan myymässä Leppävaarassa ja Lintuvaarassa ovelta ovelle. Sellon kauppakeskuksessa olemme myymässä kalentereita iltaisin tiistaina 9.11. ja keskiviikkona 10.11. Voit myös laittaa kalenterivastaavalle viestin (irina.kuoksa (at) gmail.com) ja tiedustella tarkemmin ostomahdollisuuksista – jopa omalle ovellesi toimitettuna, jos haluat antaa kalentereita lahjaksi ja ostat kerralla isomman määrän. Maksuvaihtoehtoina käteinen, korttiostot ja MobilePay.

Kalenterin voi tilata myös verkkokaupasta: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/leppavaaran-korvenkavijat-ry . Valitsemalla lippukunnaksi ”Leppävaaran korvenkävijät” voit ohjata verkkokaupassa kalenterin tuotot meidän lippukunnallemme. Kiitos!

 

Kuvat: Seikkailevat koirat -ryhmä (kuvaajana Venla Köppä)