LeKoon on pitkä jono, toivomme kärsivällisyyttä

Partio on hyvin suosittua Leppävaarassa. Jono 7-12-vuotiaiden lasten eli sudenpentujen ja seikkailijoiden ryhmiin on tällä hetkellä hyvin pitkä. Kaikki ryhmät ovat täynnä, ja uusia otetaan mukaan sitä mukaa kun nykyisiin ryhmiin tulee tilaa, eli vain muutama vuodessa. Tämän ikäisiä on jonossa kuitenkin yli viisikymmentä.

Jonoon voi ilmoittautua täällä. Mutta huomioittehan, että mahdollinen mukaan pääsy todennäköisesti kestää. Sitä voi kuitenkin mahdollisesti nopeuttaa kahdella keinolla

1. Mainitkaa, jos lapsella on toiminnassa valmiiksi kaveri tai sisarus. Tämä nostaa hänet etusijalle, kun ryhmästä vapautuu paikka. Huomioikaa kuitenkin, että myös kaverillisia lapsia on jonossa useita, joten tämä ei välttämättä takaa nopeaa mukaanpääsyä.

2. Mikäli perheestänne joku ryhtyy ryhmänjohtajaksi, eli vetämään säännöllistä viikkotoimintaa, saamme järjestettyä paikan lapselle. Tämä vaatii viikottaista sitoutumista johtamistoimintaan vähintään vuodeksi ja mielellään kokemusta partiosta. Tarjoamme pestiin perehdytyksen ja koulutukset. Uudet ryhmät perustetaan tyypillisesti syyskauden tai vuoden alussa.

Jos ei muuten onnistu, vapaita paikkoja voi kysyä muista lähialueen lippukunnista, kuten Vaaran Vaeltajista.

 

Kuvassa jonoa Pulkkamäki-talviretkellä vuonna 2020