Liittymis- ja osallistumismaksut

Leppävaaran Korvenkävijöiden jäsenmaksu on kertaluonteinen. 15 euron jäsenmaksulla katetaan lippukuntahuivin sekä suorituskirjan (sudenpennun kirja tai LeKolaisen eräkirja) hankintakulut.

Partioharrastus maksaa vuodessa noin 250-350 euroa. Kustannukset syntyvät vuosittain maksettavasta Suomen partiolaisten jäsenmaksusta (hinta riippuu jäsenlajista mutta on noin 60 euroa), kolmen tai neljän retken retkimaksuista (noin 20 euroa / retki) sekä kesäleirin leirimaksusta, joka vaihtelee järjestäjän mukaan (lippukuntaleirin leirimaksu on noin 120 euroa, kun taas koko Suomen laajuisen Finnjamboree -leirin leirimaksu on lähempänä 250 euroa) Sekä lippukunnan että muiden tahojen järjestämiin tapahtumiin myönnetään maksuvapautuksia sekä stipendejä (ks. ohjeita retki- ja leiri-ilmoittautumisista).

Osallistumismaksujen lisäksi retkivarusteet maksavat jonkin verran. Varusteita voi kuitenkin partiotaipaleen alkuvaiheessa lainata lippukunnan lainapankista tai hankkia käytettynä jolloin saa säästettyä pitkän pennin.