Tekniset liittymisohjeet Leppävaaran korvenkävijöihin

Alla löydät ohjeet kuinka liittyä teknisesti mukaan Leppävaaran Korvenkävijöihin ja tulla varsinaiseksi Suomen partiolaisten jäseneksi. Lippukuntaamme liittyminen tapahtuu tätä kautta sen jälkeen, kun partiolainen on kokeillut partiota parissa avoimessa kokouksessa, ja todennut harrastuksen mukavaksi! 

Jos et vielä ole ollut kanssamme tekemisissä, mutta haluat mukaan, täytä aivan ensin hakemus jonoomme: http://www.leppavaarankorvenkavijat.fi/liittymisohjeet/

Ohjeet koskevat alaikäisiä partiolaisia, ja ne on kirjoitettu alaikäisen huoltajalle. Erillinen ohje täysi-ikäisille sivun alaosassa. Jos sinulla on ongelmia liittymis- tai jäsenrekisteriasioissa, otathan yhteyttä jäsenrekisterinhoitaja Maija Raasakkaan (maija.raasakka(at)gmail.com)

 

1. Kaikkien Suomen partiolaisten, myös LeKon käyttämä jäsenrekisteripalvelu on nimeltään Kuksa – Partion asiointipalvelu. Partion jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, joten ensiksi sinun on rekisteröitävä itsesi huoltajaksi järjestelmään. Tee se täällä: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus_perhe.aspx?id=9999097&huoltaja=1

2. Järjestelmä ohjaa sinut luomaan tunnukset Partion Asiointipalvelu Kuksaan. Luo tunnukset. Jatkossa voit kirjautua näillä tunnuksilla suoraan asiointipalveluun ja hoitaa asioitasi siellä: https://asiointi.partio.fi/. (Lisää tietoa Asiointipalvelu Kuksasta täällä).

3. Kun olet kirjautuneena sisään asiointipalveluun, on aika luoda tunnukset itse partiolaiselle. Valitse yläpalkista Perhe >> Lisää huollettava ja lisää uuden partiolaisen tiedot. 

4. NYT on aika viimein laittaa virallinen liittymishakemus LeKoon! Valitse yläpalkista Jäsenyys >> Jäsenhakemus >> Huollettavalle. Valitse lippukuntavalikosta Leppävaaran Korvenkävijät, ja täytä tiedot.

5. Kun jäsenrekisterinihoitaja on vahvistanut Kuksassa tekemäsi hakemuksen, huollettavastasi tulee virallinen Suomen Partiolaisten jäsen, jolloin partiovakuutus sekä muut jäsenedut astuvat voimaan. Suomen Partiolaiset lähettää vuosittaisen jäsenmaksulaskunsa (noin 60 euroa) suoraan kotiin. Älä huolestu vaikka laskun saaminen kestää, sillä jäsenedut ovat voimassa heti kun uusi jäsen on rekisterissä, vaikka laskua ei olisi vielä lähetetty. 

6. Maksa lippukunnalle, Leppävaaran Korvenkävijöille, kertaluontoinen liittymismaksu 15 euroa, jolla katetaan uuden partiohuivin ja suorituskirjan hankintakustannukset. Leppävaaran Korvenkävijöiden tilinumero on FI23 5720 2320 0601 00 ja BIC-koodi OKOYFIHH. Maksaessasi kirjoita maksun viestikenttään ”liittymismaksu + uuden jäsenen nimi” (siis nimenomaan uuden partiolaisen, ei huoltajan, nimi).

7. Tulosta, täytä ja allekirjoita vahvistus jäseneksi liittymisestä. Vahvistus löytyy täältä: http://www.leppavaarankorvenkavijat.fi/lomakkeita/

8. Palauta täytetty ja allekirjoitettu vahvistus omalle ryhmänjohtajalle kokouksessa.

Nyt huollettavasi on sekä Suomen partiolaisten että lippukuntamme Leppävaaran korvenkävijöiden virallinen jäsen! Symbolinen partiolaiseksi tuleminen tapahtuu vielä myöhemmin antamalla sudenpentu- tai partiolupaus. Lupauksenantotilaisuuksia on isommilla retkillä ja leireillä, kevään päätteeksi kevätiltanuotiolla sekä syksyn päätteeksi puurojuhlassa. Lupauksenanto edellyttää tervetuloa-merkin suorittamista.

 

 

Tekninen liittyminen täysi-ikäisille uusille jäsenille

1. Rekisteröi ensin itsesi järjestelmään https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus_perhe.aspx?id=9999097

2. Järjestelmä ohjaa sinut luomaan tunnukset Partion Asiointipalvelu Kuksaan. Luo tunnukset. Jatkossa voit kirjautua näillä tunnuksilla suoraan asiointipalveluun ja hoitaa asioitasi siellä: https://asiointi.partio.fi/. (Lisää tietoa Asiointipalvelu Kuksasta täällä).

3. Kun olet kirjautuneena asiontipalveluun, voit saman tien laittaa virallisen jäsenhakemuksen LeKoon. Valitse yläpalkista Jäsenyys >> Jäsenhakemus >> Itselle. Valitse lippukuntavalikosta Leppävaaran Korvenkävijät, ja täytä tiedot.

4. Kun jäsenrekisterinihoitaja on vahvistanut Kuksassa tekemäsi hakemuksen, sinusta tulee virallinen Suomen Partiolaisten jäsen, jolloin partiovakuutus sekä muut jäsenedut astuvat voimaan. Suomen Partiolaiset lähettää vuosittaisen jäsenmaksulaskunsa (noin 60 euroa) suoraan kotiin. Älä huolestu vaikka laskun saaminen kestää, sillä jäsenedut ovat voimassa heti kun uusi jäsen on rekisterissä, vaikka laskua ei olisi vielä lähetetty. 

5. Maksa lippukunnalle, Leppävaaran Korvenkävijöille, kertaluontoinen liittymismaksu 15 euroa, jolla katetaan uuden partiohuivin ja suorituskirjan hankintakustannukset. Leppävaaran Korvenkävijöiden tilinumero on FI23 5720 2320 0601 00 ja BIC-koodi OKOYFIHH. Maksaessasi kirjoita maksun viestikenttään ”liittymismaksu + uuden jäsenen nimi”.