Liittymisohjeet Leppävaaran korvenkävijöihin

Alla löydät ohjeet kuinka liittyä mukaan Leppävaaran Korvenkävijöihin. Noudata näitä ohjeita vasta kun olet kokeillut partiota ja tutustunut meihin! Jos olet tulossa aivan uutena mukaan, lue ensin tämä

Jos sinulla on ongelmia liittymis- tai jäsenrekisteriasioissa, otathan yhteyttä jäsenrekisterinhoitaja Maija Raasakkaan (maija.raasakka(at)gmail.com).

Ryhmien ensimmäiset pari kokousta ovat avoimia, jotta kaikki pääsevät kokeilemaan
partiota. Jos partioharrastus tuntuu omalta, on aika liittyä lippukunnan jäseneksi seuraavalla tavalla:

1. Täytä Leppävaaran Korvenkävijöiden sähköinen jäsentietolomake täällä: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999097

2. Tulosta, täytä ja allekirjoita vahvistus jäseneksi liittymisestä. Vahvistus löytyy täältä:
Leko-vahvistus-jäseneksi-liittymisestä

3. Palauta täytetty ja allekirjoitettu vahvistus omalle ryhmänjohtajalle kokouksessa.

4. Kun johtaja on vahvistanut uuden jäsenen lippukuntaan liittymisen jäsenrekisterihoitajalle, sinusta tai huollettavastasi tulee Suomen Partiolaisten jäsen, jolloin partiovakuutus sekä muut jäsenedut astuvat voimaan. Suomen Partiolaiset lähettää vuosittaisen jäsenmaksulaskunsa (noin 60 euroa) suoraan kotiin. Älä huolestu vaikka laskun saaminen kestää, sillä jäsenedut ovat voimassa heti kun uusi jäsen on rekisterissä, vaikka laskua ei olisi vielä lähetetty. Kun sinut on lisätty Suomen Partiolaisten sähköiseen jäsenrekisteriin, Kuksaan, joko huoltajana tai jäsenenä, saat itsellesi kirjautumistiedot sähköpostitse. Kuksassa voit katsoa ja päivittää sekä itseäsi että huollettaviasi koskevia tietoja ja voit myös esimerkiksi valita Suomen Partiolaisten jäsenmaksulaskun lähetystavaksi sähköpostin.

5. Maksa lippukunnalle, Leppävaaran Korvenkävijöille, kertaluontoinen liittymismaksu 15 euroa, jolla katetaan uuden partiohuivin ja suorituskirjan hankintakustannukset. Leppävaaran Korvenkävijöiden tilinumero on FI23 5720 2320 0601 00 ja BIC-koodi OKOYFIHH. Maksaessasi kirjoita maksun viestikenttään ”liittymismaksu + uuden jäsenen nimi” (siis nimenomaan uuden partiolaisen, ei huoltajan, nimi).

6. Varsinaiseksi partiolaiseksi liitytään antamalla sudenpentu- tai partiolupaus. Lupauksenantotilaisuuksia on isommilla retkillä ja leireillä, kevään päätteeksi kevätiltanuotiolla sekä syksyn päätteeksi puurojuhlassa. Lupauksenanto edellyttää tervetuloa-merkin suorittamista.