Näin pääset mukaan

Tervetuloa mukaan kokeilemaan partiota =) Täyttämällä oheisen kyselylomakkeen voit ilmoittaa lapsesi tai itsesi partiolippukunta Leppävaaran Korvenkävijöiden uusien jäsenten jonoon. Uudet ryhmät aloittavat joka vuosi alkusyksystä, ja silloin on suurin mahdollisuus päästä mukaan. Uusia jäseniä saatetaan kuitenkin ottaa myös kesken toimintavuoden, jos ryhmissä on tilaa. Jonoa käydään läpi säännöllisesti, ja toiminnasta kiinnostuneet sijoitetaan sopiviin ryhmiin aikajärjestyksessä, tosin lippukunnassa jo olevien jäsenten sisarukset ovat etusijalla.

Mikäli olet kiinnostunut perhepartiosta, voit ilmoittaa sen myös samalla lomakkeella. Huomioithan, että perhepartioryhmämme on valitettavasti juuri nyt täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon. Jonossa on toistakymmentä perhettä.

Huom! Kaikki sudenpentu- ja seikkailijaikäisten (7-12 v.) ryhmämme ovat valitettavasti tällä hetkellä täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonoon. Huomioithan, että jono on hyvin pitkä, ja uusia otetaan mukaan sitä mukaa kun nykyisiin ryhmiin tulee tilaa, eli vain muutama vuodessa. 8-9-vuotiaita on jonossa tällä hetkellä toistakymmentä, joten etenkin sen ikäisten mukaan pääsyssä kestää.

Yli 12-vuotiaiden ryhmistä löytyy varmemmin tilaa.

Linkki jonoon: https://forms.gle/Jfdjy3GJvA61ZrX49

Täytäthän jäsenhakemuksen Kuksa-jäsenrekisterissä vasta kun olemme ottaneet sinuun yhteyttä. LeKoon liitytään kokeilemalla partiota ensin pari kertaa, ja vasta sitten kun partioon liittymispäätös on kypsynyt, täytetään viralliset jäsenhakemukset Kuksa-jäsenrekisterissä näitä ohjeita noudattaen.