Hallitus

Lippukunnan ylintä päätösvaltaa käyttää lippukunnan hallitus, joka valitaan joka syksy lippukunnna  syyskokouksessa vuodeksi kerrallaan. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja eli lippukunnanjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri sekä yleensä kolme muuta jäsentä. Vuonna 2024 LeKon halituksessa istuvat:

Hallituksen puheenjohtaja, eli lippukunnanjohtaja: Sofia Öhman

Varapuheenjohtaja, eli lippukunnanjohtajan apulainen: Elias Pietilä

Sihteeri: Heidi Ojala

Jäsenet: talousvastaava: Peetu Temonen, viestintävastaava: Sini Laitinen, Ansiomerkkivastaava: Amanda Hunt

Hallituksen tehtävänä on päättää lippukunnan tärkeistä asioista ja varmistaa että lippukunnalla on nyt ja jatkossa tarpeelliset fasiliteetit eli toimintarahaa, retkeilykalustoa ja kolo jossa kokoustaa sekä se että tarpeellisiin pesteihin löytyy pestatut tekijät.

Koska yksipuoluediktatuuri, vaikkakin valistunut, ei ole lippukunnan hallintomuotona tavoittelemisen arvoinen, niin kaikki LeKon jäsenet saavat halutessaan osallistua hallituksen kokouksiin. Lisäksi hallitus kokoustaa usein yhdessä Johtajaneuvoston kanssa ja pyrkii tekemään päätöksiä jotka edustavat koko lippukunnan yhteistä mielipidettä ja hyvää.

Yhdessä sekä hallitus että Johtajaneuvosto pitävät huolta siitä että kaikilla LeKossa riittää mukavaa tekemistä ja mahdollisuus harrastaa partiota yhdessä kavereiden kanssa.