Keitä me olemme?

Olemme Leppävaaran alueella Itä-Espoossa toimiva sekalippukunta. Nimemme on Leppävaaran korvenkävijät, lyhyesti ja ytimekkäästi LeKo. Kuulumme Vanha-Espoon Partiolaisiin eli Vespaan, Espoon partiotukeen eli EPT:hen sekä Pääkaupunkiseudeun Partiolaisiin eli PäPaan. Kaikkiaan olemme osa Suomen Partiolaisia ja suurta, koko maailmanlaajuista partioliikettä.

Partiotoiminnassa käytössämme on Säterinmetsässä sijaitseva partiomaja Kanerva, joka mahdollistaa eräpainotteisen toimintamme toteutumista metsäisellä pihapiirillään sekä nuotiopaikallaan. Lippukunnassa on tällä hetkellä noin 140 jäsentä, joista noin 70 on viikoittain aktiivisia.

LeKon toiminta on eräpainotteista: meillä on käytössämme tavallisen partio-ohjelman lippukunnan ikioma eräohjelma eräkirjoineen ja riihityksineen.

Viikkotoiminta on aktiivista: Jopa kymmenen ryhmää kokoustaa viikoittain Kanervalla sekä Leppävaaran seurakunnan tiloissa. Ryhmät pyrkivät retkeilemään vähintään kerran puolessa vuodessa, ja lippukunta järjestää perinteisesti talvileirin tammi-helmikuussa. Joka kesä osallistumme suuremmalle kesäleirille tai järjestämme lippukunnan oman, noin viikon mittaisen leirin.

 

LeKon huivi sekä merkki

 

Leppävaaran Korvenkävijöiden huutoja

Metsässä hiipii, korvessa viihtyy, LEKO!”

“Kuka, mikä, LeKo! Meitä on jo iso keko!”

Tytöt: Kaunis ja käytännöllinen!
Pojat: Ruma, mutta toimii!
Huudattaja: Hyst, kukaan ei saa tietää!
Kaikki yhdessä: LEKO!