Perhepartio

Perhepartio on uusi toimintamuoto alle kouluikäisille ja heidän perheilleen, joka mahdollistaa yhteistä toimintaa koko perheelle partion arvojen mukaisesti. Partion jäseneksi liittyy huoltaja tai muu turvallinen läheinen sekä alle kouluikäinen lapsi.

Perhepartion tarkoituksena on tutustuttaa alle kouluikäiset lapset vanhempineen partioon. Isommat jo partioon kuuluvat sisaruksetkin ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Perhepartio kokoontuu kerran kuussa sunnuntai-iltapäivisin, kesto on n. 2-3 tuntia. Perhepartioon osallistuu alle kouluikäinen lapsi oman aikuisensa kanssa. Tapaamiset ovat joko päiväretkikohteita tai satunnaisesti niitä pidetään partiomaja Kanervalla. Näiden lisäksi osallistutaan päiväretkellä isompien partiolaisten leireille. Tapaamisten aiheena on erilaisia partiotaitoja ja leikkejä, sekä tietenkin mukavaa yhdessäoloa.

Perhepartioryhmässä voi partiota käydä kokeilemassa kaksi kertaa ilman maksuja. Tämän jälkeen jokaisen perhepartioon osallistujan tulee liittyä jäseneksi, ja maksaa Suomen partiolaisten jäsenmaksu, jonka suuruus alle kouluikäisille on noin 23 euroa vuodessa. Lisätietoja maksuista löydät täältä.

Lisätietoa perhepartiosta löytyy Suomen Partiolaisten sivulta: https://www.partio.fi/perhepartio/

LeKon ensimmäinen perhepartioryhmä on aloittanut toimintansa elokuussa 2020. Tällä hetkellä ryhmä on valitettavasti täynnä, mutta voit ilmoittautua valmiiksi jonoon.

Linkki jonolomakkeeseen: https://forms.gle/Jfdjy3GJvA61ZrX49

Ryhmän toiminnasta lisätietoja saa sähköpostilla perhepartion ryhmänjohtajalta, Elisa Pokkinen, elisa.pokkinen(at)gmail.com.