LeKon partiokevät huipentui kevätiltanuotiolla

Pieni sadekuuro ei haitannut, kun yli kahdeksankymmentä isoa ja pientä lekolaista perheenjäsenineen kokoontui viettämään mukavaa kaudenpäätöstilaisuutta Kanervan pihalle. Vaikka metsäpalovaaran vuoksi nuotion virkaa toimittivat kaksi pallogrilliä, oli tunnelma silti mainio.

Vesisade sai luovuuden kukkimaan ja pressun sekä kiipeilytaidon avulla herkulliset tarjoilut saatiin pelastettua. Itse virallisen ohjelman alkaessa aurinko kuitenkin pilkotti jo taivaalta. Virallisessa ohjelmassa, joka kattoi vain pienen osan illasta, kuultiin useampi lupaus sekä palkittiin ansioituneita. Osuuden päättänyt sisaruspiiri ja siinä tehty laskenta todistivat tilaisuuden henkilömäärän olleen tasan 85 + koira.

Vaikka viikkokokoukset loppuivat, jatkuu partio yhä ja hyvinkin äkkiä: vain puolentoista viikon kuluttua viettää joukko satumaista kesäleirielämää! LeKon ikioma Satu Maa 2019 alkaa 3.6, ja osallistujat kihisevät innosta.

Tilaisuuden pitopöytä. Taustalla haastavaakin haastavampi johtajavisa

 

Illan aikana sai myös hankittua näitä hihaan kiinnitettäviä asioita

 

Alue näyttää toistaiseksi tyhjältä

 

Teksti: Maija
Kuvat: Lila