Kasvokkain tapahtuva partiotoiminta tauolle!

Kasvokkain tapahtuva partiotoiminta on tauolla 30.11. alkaen. Pääkaupunkiseutu on epidemian leviämisvaiheessa, jolloin tartuntaketjujen jäljitys ei ole enää mahdollista. Tästä syystä kasvokkain tapahtuva partiotoiminta on nyt keskeytetty siihen saakka, että tartuntatilanne pääkaupunkiseudulla rauhoittuu.

Kauden viimeiset kokousten sijasta voidaan käyttää etäkokousohjelmia. Ryhmänjohtaja on suoraan yhteydessä kyseisen ryhmän huoltajiin kokouksien järjestämisestä tämän vuoden puolella.

Myymättömien adventtikalentereiden palauttamisesta ja kalenteri -maksujen tilittämisestä lippukunnalle tulee erilliset ohjeet.

Kanerva on suljettuna 30.11. alkaen. Kanervalla ei tule kokoontua, sillä kolo on verrattavissa nuorisotilaan, jotka on suositeltu suljettaviksi.

Lippukunnan syyskokous 29.11. pidetään suunnitellusti partiomaja Kanervalla ja Teams-palvelussa etäyhteyksin. Suosithan etäyhteydellä osallistumista, ohjeet löytyvät kokouskutsusta.

Kevätkausi alkaa viikoilla 2–3. Ryhmänjohtajat ovat yhteydessä vuoden ensimmäisen kokouksen ajankohdasta. Toivottavasti tällöin epidemiatilanne on rauhoittunut ja pääsemme kasvokkain tapaamaan.

Kiitoksia syyskaudesta ja tervettä joulun aikaa!

Mirjami Akkanen

Lippukunnanjohtaja

Lisätietoa: https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/turvallinen-partiotoiminta/